torsdag den 4. september 2008

Ane Brun

En lille reminder!! Ane Brun spiller i pumpehuset den 04.10. det koster 180 + gebyr.

Info om Ane Brun.

Check også fabchannel ud, med mange konserter i god kvalitet.

Den norske sangerinde Ane Brun er kendt for at give nogle fantastiske koncerter. I hjemlandet blev hun allerede i 2005 en etableret artist med albummet A Temporary Drive, fra hvilket hun modtog 'Årets hit' med nummeret Hit Me. Herhjemme er hun et relativt ukendt navn - indtil videre.

Ane Brun hører hjemme i en afdæmpet singer/song-writer-tradion, hvor hun, inspireret af countrygenrens ærlige afsæt, synger om forlist kærlighed og personlige oplevelser. Sangene er simple, men på en fin og fængslende måde, hvor det melodiske og melankolien er i højsædet.

Det er derfor Ane Bruns klare og sfæriske vokal og hendes guitar, der er i centrum, som af og til akkompagneres af klaver og cello - hvilket passer rigtig godt til den intimitet, der er i Lille VEGA. Til koncerten vil Ane Brun synge sange fra sit anmelderroste album Live in Scandinavia, der udkom i år, men også fra hendes nye plade Changing Of The Seasons, der fik 5 stjerner i GAFFA

Hvorfor, hvornår og hvordan

Husk lige at iaften 04.09 så holder Øverste Kirurgiske, sin første aften på det nye gamle "Lab",  jeg har som gammel gulvvasker medlem af Lab kigget på mangen poesi aftener i hyggeligt selskab af de andre Lab´ere. Jeg er ikke så meget til Poesi ellers men dette plejer at være sjovt og eller anderledes.


(pix old school Lab,)